Tutustu Mikkelin seudulla palvelevaan kaivojen porauksen kalustoomme

Ristiinan Porakaivo Oy tekee vesikaivot ja maalämpökaivot Mikkelissä ja noin 150 kilometrin säteellä Mikkelistä. Tällä sivulla voit tutustua kaivojen porauksen työvälineisiimme. Laadukkaalla kalustollamme onnistuvat vaativammatkin työt!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kalusto

Porauskalustomme on ketterää ja pääsemme sillä ahtaisiinkin kohteisiin. Jos poraamme herkästi vioittuvalla maaperällä, kuten nurmikolla, voimme käyttää koneiden alla suojalevyjä. Niiden ansiosta koneet rikkovat maanpintaa huomattavasti vähemmän.

  • Kalustomme työllistetyin porausyksikkömme on sähköomavarainen MB + Comacchio porausvaunu, lempinimeltään ”Nysä". Kaikilla pyörillä vetävä auto etenee myös huonokuntoisilla teillä. Porausvaunu on ketterä ja sopii siksi erinomaisesti pienille pihoille. Vaunun erikoisuus on pyörivä rakenne, minkä ansiosta nurmikko ei mene sen alla rullalle.

  • Toinen porausyksikkömme Scania IR , lempinimeltään ”Kania”, on suunniteltu ja toteutettu itse omaan tarpeeseen. Ajoneuvo on sähkö- ja vesiomavarainen. Se soveltuu erityisen hyvin porauksiin, joissa tarvitaan syvää maaporausta. Kania vaatii melko suuren työskentelytilan ympärilleen. Kanian porauspuomi kääntyy kätevästi sivusuunnassa ilman, että koko autoa tarvitsee siirtää.

  • Kannu kuljettaa nimensä mukaisesti sisällään vettä. Se on apunamme, kun pesemme porakaivoja. Kannu kehittää vesipaineaukaisuun tarvittavan paineen. Pesemme kaivoja ja teemme vesipaineaukaisuja, kun keli pysyy plussan puolella. Kuljetettavat isot vesimäärät eivät sovi yhteen pakkasen kanssa.

  • MAN kuljettaa paikalle pölykontin kohteisiin missä tarvitaan poraustuhkan talteenottoa ja poiskuljetusta. Subtext

  • Lisäksi kaksi asennusyksikköämme hoitavat pumppujen ja kollektroriputkien asennukset sekä huolto- ja korjauskäynnit.